PSAROU
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
ΟΡΙΣΜΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΑΞΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟΙ ↓
F.I.F.A.
Α' ΚΑΤ.ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Α' ΚΑΤ.ΒΟΗΘΟΙ
Β' ΚΑΤ.ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Β' ΚΑΤ.ΒΟΗΘΟΙ
Γ' ΚΑΤ.ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Γ' ΚΑΤ.ΒΟΗΘΟΙ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΠΙΚΟΥ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ↓
SUPER LEAGUE
FOOTBALL LEAGUE
Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ
ΕΚΠ. ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΕΠΟ
ΜH ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ Σ.Δ.Π.Θ.
ΔΙΑΤΕΛΕΣΑΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ
ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ
LINKS
DOWNLOAD


Πληρώνοντας έγκαιρα τη συνδρομή σου βοηθάς στην ομαλή λειτουργία του Συνδέσμου

Δευτέρα 18 Οκτ 2021. Επιμορφωτική συγκέντρωση ΕΔ/ΕΠΣΜ στην αίθουσα ΣΔΠΘ. Ομιλητής Πλάτων Μποζατζίδης
16/10/2021
Από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 8:30 μ.μ συνεχίζονται τα επιμορφωτικά και εκπαιδευτικά μαθήματα διαιτητών στην αίθουσα διαλέξεων του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης (Πολυτεχνείου 17 Β, 3ος όροφος).

Στην επιμορφωτική συγκέντρωση των διαιτητών ο εκπαιδευτής διαιτησίας κ. Πλάτων Μποζατζίδης, θα παρουσιάσει το θέμα: «Τα μαρκαρίσματα».

Επιτρέπεται η είσοδος των διαιτητών στην αίθουσα μόνον με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης σε ισχύ ή βεβαίωση προληπτικού ελέγχου PCR 72 ωρών ή rapid test 48 ωρών.

Στην είσοδο θα διενεργείται έλεγχος και εντός της αίθουσας είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας.


ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΑΝΑΒΟΛΗ αγώνων τοπικών πρωταθλημάτων Σαββατοκύριακου 16 και 17 Okt 2021.
15/10/2021
Σύμφωνα με απόφαση της ΕΠΣ Μακεδονίας ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ όλοι οι αγώνες των τοπικών ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων ανδρικών και παιδικών για το τρέχον Σαββατοκύριακο 16 και 17 Οκτωβρίου 2021, εξαιτίας της συνεχιζόμενης κακοκαιρίας και των ακατάλληλων αγωνιστικών χώρων


ΝΕΑ ΣΧΟΛΗ ΔΙΑΤΗΣΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Περιόδου 2021-22. Αιτήσεις υποψηφίων μέχρι 01 Νοε 2021. Έναρξη ΤΡΙΤΗ 02 Νοε 2021 και ώρα 20:30 (ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)
15/10/2021
Από την Ε.Π.Σ. Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι η Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ.Μ., σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης (Σ.Δ.Π.Θ.), θα λειτουργήσει Σχολή Διαιτησίας για την ανάδειξη νέων διαιτητών.

Δικαίωμα να καταθέσουν τη σχετική αίτηση έχουν όσοι γεννήθηκαν από το έτος 2005 (16 ετών) μέχρι το έτος 1995 (26 χρόνων) και είναι απόφοιτοι, τουλάχιστον, τρίτης τάξης γυμνασίου ή άλλης ισότιμης κρατικής σχολής.

Υπεύθυνος της σχολής ορίστηκε ο κ. Ιωάννης Τζίκας, μέλος της Ε.Δ./Ε.Π.Σ.Μ. και υπεύθυνος εκπαίδευσης, Πρόεδρος του Σ.Δ.Π.Θ. και εκπαιδευτής διαιτησίας. Συνεργάτες του το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας κ. Χαράλαμπος Νικολαΐδης και ο έφορος σχολών του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης, κ. Περίανδρος Πετρόπουλος.

Όσοι ενδιαφέρονται (γυναίκες και άντρες υποψήφιοι διαιτητές) να παρακολουθήσουν τα μαθήματα της Σχολής Διαιτησίας θα πρέπει να καταθέσουν την αίτηση, συνοδευόμενη ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ από τα παρακάτω δικαιολογητικά, το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 01 Νοεμβρίου 2021 (οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κατεβάσουν την αίτηση είτε από την ιστοσελίδα της Ε.Π.Σ.Μ. (www.epsm.gr) ή του Σ.Δ.Π.Θ. www.referee.gr (πατήστε για την αίτηση) και να την καταθέσουν, συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά, στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης (Πολυτεχνείου 17Β ώρες 11.00 -14.00 και 18.00 - 21.00).

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ:

1. ΄Εντυπα πράξης συναίνεσης για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων προς την Ε.Π.Σ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (πατήστε εδώ) και τον Σ.Δ.Π.Θ. (πατήστε εδώ), θεωρημένα για το γνήσιο της υπογραφής από ΚΕΠ ή αστυνομικό τμήμα ή από το gov.gr. Σε περίπτωση που επιλεγεί η πλατφόρμα gov.gr, οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν μαζί με το έντυπο της πράξης συναίνεσης για τα προσωπικά τους δεδομένα και υπεύθυνη δήλωση προς την Ε.Π.Ο., την Ε.Π.Σ.Μ. και τον Σ.Δ.Π.Θ., όπου βεβαιώνουν ότι «τα στοιχεία που αναφέρονται στο έντυπο της πράξης συναίνεσης για την επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων είναι αληθή και συναινώ στην επεξεργασία τους από την Ε.Π.Ο., την Ε.Π.Σ.Μ. και τον Σ.Δ.Π.Θ.».

2. Πιστοποιητικό γέννησης προσφάτου έκδοσης (δύναται να εκδοθεί και από το gov.gr),

3. Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας,

4. Αντίγραφο ποινικού μητρώου προσφάτου έκδοσης (μπορεί να εκδοθεί και από το gov.gr ή να ζητηθεί από τα Δικαστήρια ή από ΚΕΠ, με την επισήμανση ότι είναι για την διαιτησία ποδοσφαίρου),

5. Αντίγραφο ή βεβαίωση σπουδών (τουλάχιστον γυμνασίου ή άλλης ισότιμης σχολής),

6. Ιατρικές γνωματεύσεις από καρδιολόγο και οφθαλμίατρο, προσφάτου εκδόσεως (από δημόσια Νοσοκομεία ή ιδιωτικά ιατρεία). Επισημαίνεται ότι οι ιατρικές εξετάσεις μπορούν να δοθούν στους υπεύθυνους της σχολής μέχρι της λήξη της.

7. Το ποσό των 30,00 (τριάντα euro).

Για τους αλλοδαπούς απαιτούνται επιπρόσθετα τα παρακάτω δικαιολογητικά:

α. κατάθεση άδειας παραμονής ή βεβαίωση κατάθεσης έκδοσης/ανανέωσης άδειας παραμονής, επικυρωμένη για τη γνησιότητάς της από ΚΕΠ ή αστυνομικό τμήμα, και

β. φωτοτυπία διαβατηρίου της χώρας προέλευσής τους, επικυρωμένο από δικηγόρο για τη γνησιότητά του.


Η τελική επιλογή των μαθητών - υποψηφίων διαιτητών αυτής της νέας σχολής διαιτησίας θα πραγματοποιηθεί ύστερα από προσωπική συνέντευξη με τα μέλη της Ε.Δ./Ε.Π.Σ.Μ..

Η σχολή αναμένεται να ξεκινήσει την Τρίτη 02 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 20.30, στην αίθουσα διδασκαλίας του Σ.Δ.Π.Θ. (Πολυτεχνείου 17 β΄είσοδος, 3ος όροφος) και τα μαθήματα της θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και Πέμπτη, στον ίδιο χώρο, με ώρα έναρξης 20.30.

Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στέλνουν μήνυμα στις διευθύνσεις info@epsm.gr ή kitsou@epsm.gr ή στο info@referee.gr ή στο inbox στη σελίδα της Ε.Π.Σ.Μ. στο facebook https://www.facebook.com/enosipodosfairikonsomateionmakedonias/inbox

ΑΙΤΗΣΗ

ΠΡΑΞΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ ΠΡΟΣ ΣΔΠΘ

ΠΡΑΞΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ ΠΡΟΣ ΕΠΣΜ'Εναρξη εκπαιδευτικών μαθημάτων ΕΔ/ΕΠΣΜ για νέα αγωνιστική περίοδο. Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 8:30 μ.μ. αίθουσα ΣΔΠ Θεσσαλονίκης
7/10/2021
Από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021 και ώρα ....

Συλλυπητήρια για το θάνατο του Δημητρίου πατέρα του διαιτητού Super League και μέλους του Συνδέσμου Eυσταθίου Γκορτσίλα
8/9/2021
Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του ΣΔΠ Θεσσαλονίκης εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους για το θάνατο του Δημητρίου ....


Ανακοίνωση ΕΔ/ΕΠΣΜ για συμμετοχή διαιτητών σε φιλικούς αγώνες της ΕΠΣ Μακεδονίας
17/8/2021
Από την ΕΔ/ΕΠΣΜ γίνεται γνωστό ότι όσοι διαιτητές επιθυμούν να συμμετέχουν σε φιλικούς αγώνες της ΕΠΣ ....

Τρίτη 13 Ιουλίου 2021. Επανέναρξη προπονήσεων διαιτητών-μελών ΣΔΠΘ στη Μίκρα - Προετοιμασία για αγωνιστικές υποχρεώσεις
16/8/2021
Από το ΔΣ του ΣΔΠ Θεσσαλονίκης γίνεται γνωστό ότι η επανέναρξη των προπονήσεων των εν ενερεία διαιτητών, ....


Υποβολή αιτήσεων νέων εκπαιδευτών και παρατηρητών διαιτησίας Εθνικών πρωταθλημάτων περιόδου 2021-2022
11/8/2021
Γίνεται γνωστό, σύμφωνα με ενημέρωση από τη ΚΕΔ/ΕΠΟ, ότι οι μη εν ενργεία διαιτητές που επιθυμούν ....

Υποβολή αιτήσεων στην Κ.Ε.Δ./Ε.Π.Ο. για Νέους Παρατηρητές/Εκπαιδευτές 2021/22
10/8/2021
Καλούνται όσοι μη εν ενεργεία διαιτητές επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση για νέους παρατηρητές και Εκπαιδευτές ....


ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ. Σάββατο 17 Ιουλίου 2021 - Τράπεζα αίματος SDP Thessalonikis
8/7/2021
Από τον ΣΔΠ Θεσ/νίκης γίνεται γνωστό ότι όπως μ' επιτυχία έγινε τα οκτώ τελευταία χρόνια, έτσι και φέτος ....

Σάββατο 17 Ιουλίου 2021. ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ & ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ διαιτητών στο Σύνδεσμο εν όψει νέας αγωνιστικής χρονιάς
7/7/2021
Από τον ΣΔΠ Θεσσαλονίκης υπενθυμίζεται για μία ακόμη χρονιά και σε συνεργασία με την ΕΔ/ΕΠΣΜ, ότι όλοι ....© mascot network hellas