PSAROU
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ 2022-23
ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΚΑΝΟΝΩΝ 2022-23
ΟΡΙΣΜΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΑΞΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟΙ ↓
F.I.F.A.
Α' ΚΑΤ.ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Α' ΚΑΤ.ΒΟΗΘΟΙ
Β' ΚΑΤ.ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Β' ΚΑΤ.ΒΟΗΘΟΙ
Γ' ΚΑΤ.ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Γ' ΚΑΤ.ΒΟΗΘΟΙ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΠΙΚΟΥ
DEVELOPMENT
K4
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ↓
SUPER LEAGUE
FOOTBALL LEAGUE
Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ
ΕΚΠ. ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΕΠΟ
ΜH ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ Σ.Δ.Π.Θ.
ΔΙΑΤΕΛΕΣΑΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ
ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ
LINKS
DOWNLOAD


Εμφάνιση άρθρου Πίσω

Δελτίο τύπου ΣΔΠ Θεσσαλονίκης για κοπή πίτας 2024
ημερομηνία: 21/2/2024

Από τον ΣΔΠ Θεσσαλονίκης γίνεται γνωστό ότι την Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη λαμπρότητα, στην κατάμεστη και ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα διδασκαλίας του Συνδέσμου “ Aθανάσιος Καλόπουλος”, η ετήσια εκδήλωση κοπής της πίτας.
Το ΔΣ του Συνδέσμου (Πρόεδρος Ιωάννης Τζίκας, Α΄Αντιπρόεδρος Χαρ. Νικολαΐδης, Β΄αντιπρόεδρος Κων. Κων/νίδης, Γεν.Γραμματέας Χαρ. Κωστούδης, ταμίας Δημ. Αραμπατζής, έφορος σχολών Περίανδρος Πετρόπουλος, έφορος δημ. σχέσεων Χρήστος Σμούκλης, αναπληρωτής γεν.γραμματέας Παν. Μαυρόπουλος) υποδέχθηκε τους καλεσμένους και τους διαιτητές. Παρόντες ήταν πλήθος διαιτητών καθώς και οι περισσότεροι των νέων διαιτητών της τελευταίας σχολής.
Η βραδιά ξεκίνησε με το καλωσόρισμα των προσκεκλημένων από τον Γεν. Γραμματέα του Συνδέσμου και Πρόεδρο της ΕΔ/ΕΠΣΜ Χαρ. Κωστούδη, ενώ στη συνέχεια έλαβε το λόγο ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ιωάννης Τζίκας ο οποίος ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία σ' όλους τους παρευρισκομένους (επίσημους καλεσμένους, που πάντοτε τιμούν τον Σύνδεσμο και διαιτητές). Μεταξύ άλλων σημείωσε ότι ο Σύνδεσμος έχει μία ιστορία 79 ετών προσφοράς στη διαιτησία και το ποδόσφαιρο.
Ο Σύνδεσμος, τόνισε ο Πρόεδρός του, είναι ο μοναδικός στη Ελλάδα που έχει δύο γυμναστές για τις προπονήσεις των διαιτητών, διατηρεί σημαντική τράπεζα αίματος και δεν αρνείται το αίμα σε κανένα. Αναφέρθηκε το αίτημα της αύξησης των αποζημιώσεων στο τοπικό πρωτάθλημα, ενώ καταδικάζει κάθε μορφή βίας σε βάρος των διαιτητών του Συνδέσμου με πρόσφατο σοβαρό επεισόδιο. Ο Σύνδεσμος ευχαριστεί του πρώην διαιτητές Α΄Εθνικής Γεώργιο Λιαχούδη και Δημ. Καλόπουλο για την προσφορά και τη βοήθειά τους στην έκδοση ατζεντών του Συνδέσμου.
Η κοπή της πίτας έγινε από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου με τα κομμάτια να αφορούν την Παναγία, τον Σύνδεσμο, το ΔΣ, την ΕΠΣ Μακεδονίας, τους παρατηρητές αγώνων τοπικών πρωταθλημάτων, τους προπονητές, τους αξιολογημένους, τους μη αξιολογημένους και τους μη εν ενεργεία διαιτητές
Επίσης, σύμφωνα με τη μακροχρόνια παράδοση που υπάρχει, κληρώθηκαν ρολόγια χειρός για κάθε κατηγορία διαιτητών. ΄Ετσι για τους μη εν ενεργεία το ρολόϊ έτυχε ο Πλάτων Μποζατζίδης , για τους αξιολογημένους ο Γεώργιος Γιαννάκος και για τους μη αξιολογημένους τα δύο ρολόγια έτυχαν στους Δημήτριο Μπούρη και Παναγιώτη Κακαδιάρη.
Οι παρουσίες στην εκδήλωση ήταν όπως πάντα αρκετές και σημαντικές. Παρόντες οι Βουλευτές Α' Θεσσαλονίκης της ΝΔ κ.κ. Κων. Γκιουλέκας, Δημ. Κούβελας και Ευστράτιος Σιμόπουλος.
Παρούσα η Αντιπεριφερειάρχης Θεσ/νίκης κα. Παρασκευή Πατουλίδου, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού και πρώην πρόεδρος του Συνδέσμου και της ΟΔΠΕ Χρήστος Μήττας και η τομεάρχης εξυπηρέτησης του πολίτη της περιφέρειας κα. Μαγδαληνή Φιλιππιάδου. Επίσης ήταν ο Αντιδήμαρχος Δήμου Αμπελοκήπων/Μενεμένης κ. Εμμ. Ιωαννίδης
Η ΕΠΣ Μακεδονίας ήταν παρούσα με τον Πρόεδρο κ. Σάββα Δημητριάδη, τον Γεν. Γραμματέα κ. Παναγιώτη Γιουρούκαλη και το μέλος του ΔΣ κ. Ευάγγελο Πουρλιοτόπουλο. Ήταν επίσης ο Εμμ. Παπαδόπουλος υπεύθυνος των παρατηρητών αγώνων και η ΕΔ/ΕΠΣΜ με τον Πρόεδρο Χαρ. Κωστούδη, τον αναπληρωτή Πρόεδρο Αλέξ. Τικόζογλου και το μέλος Χαρ. Νικολαΐδη. Ηταν από τον Σύνδεσμο προπονητών Θεσσαλονίκης ο αντιπρόεδρος κ. Αλέξανδρος Σακκάς.
Από την Ελληνική Αστυνομία ήταν ο πρόεδρος της αθλητικής ένωσης Αστυνόμων Βορείου Ελλάδος Αστυνόμος κ. Γεωρ. Ζάχαρης καθώς και ο πρώην Διευθυντής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης υποστράτηγος κ. Δημ. Μπουραζάνας.
Παρόντες επίσης ο πρώην πρόεδρος της ΕΔ/ΕΠΣΜ κ. Νικ. Φιλιππιάδης, ο πρόεδρος του ΣΔΠ Χαλκιδικής κ. Βασ. Ράπτης και οι πρώην Πρόεδροι του Συνδέσμου Αθ. Ζαχαριάδης , Ευστ. Ναβρατζόγλου και Απ. Ντάβελας καθώς και ο μη εν ενεργεία διαιτητής του Συνδέσμου και πρώην Πρόεδρος του ΣΔΠ Ρεθύμνου κ. Βασ. Σταμούλης.
Τιμήθηκαν τέλος για την προσφορά τους στη διαιτησία πρόσφατα και παλαιότερα αποχωρήσαντες διαιτητές από την ενεργό δράση. Ο Πραξ. Ζαχαριάδης, ο Ματθαίος Βουρνέλης, ο Ηλίας Παπαδόπουλος, ο Δημ. Νατσιόπουλος, ο Θεόδ. Αϊναλής, η Σωτηρία Αμανατίδου, η, Δέσποινα Αλμπανίδου, ο Δημ. Στάγκος, ο Αθ. Χαδήμογλου, ο Γεώργιος Δημάκας, ο Νικ. Τσιότσος, ο Αστέριος Πατσιάς, ο Μιχ. Ιωακειμίδης, ο Γεώργιος Παπαναστασίου, ο Ιωάν. Λιαρής, ο Γεώργιος Τσουμπάκης, ο Χαρ. Παρούτογλου, Απ. Μπόλας και ο Δημ. Προδαφίκας. Σύντομους χαιρετισμούς είχαμε από όλους τους επίσημους προσκεκλημένους.
Το ΔΣ του ΣΔΠ Θεσσαλονίκης ευχαριστεί θερμά όσους τίμησαν με τη παρουσία τους την εκδήλωση αυτή, ευχαριστεί αυτούς που συνέβαλαν στην επιτυχία και δίδει ραντεβού, πρώτα ο Θεός, για του χρόνου.

Από τη διοίκηση του ΣΔΠ Θεσσαλονίκης
Ο έφορος τύπου κ. Χρήστος Σμούκλης

?????


© mascot network hellas